BOTIGA
0

Política de Privacitat

La privacitat dels visitants de elPoble és primordial per a nosaltres i ens la prenem molt seriosament. En aquest docuement exposem com tractem les vostres dades. Només recopilem la informació necessària per complir la legislació i poder oferir una experiència plena als nostres visitants. 

Finalitat

Les dades proporcionades pels visitants de elPoble seràn tractades únicament amb la finalitat que a continuació es descriu:

  • Vendes de la botiga: Les dades obtingudes en el procés de venda seran utilitzades només per l’enviament satisfactori dels productes en qüestió
  • Registre d’usuaris: Els visitants tenen l’opció a crear un compte on emmagatzemar les dades que vulguin per a futures compres. És opcional i es pot eliminar en qualesevol moment.
  • Subscripció per correu: Els visitants de elPoble poden deixar la seva direcció de correu amb la finalitat de rebre un butlletí amb informació diversa. La subscripció a aquest és sempre amb el consentiment explícit de l’usuari i la conservació de les dades serà efectiva mentre l’usuari no revoqui la subscripció o es doni de baixa.

Destinatari de les dades

Les dades dels visitants/compradors de elPoble no són ni seràn MAI cedides a tercers.

Política de Privacitat
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia al usar nuestro sitio web. Para obtener más información sobre las cookies que utilizamos y los datos que recopilamos, consulte nuestra Política de Privacitat.
Youtube
Permeto la reproducció de contingut de Youtube
Vimeo
Permeto la reproducció de contingut de Vimeo
Google Maps
Permeto la reproducció de contingut de Google
Spotify
Permeto la reproducció de contingut de Spotify
Sound Cloud
Permeto la reproducció de contingut de Sound
BOTIGA
Cart Overview