BOTIGA
0

Sobre nosaltres

Història

El nostre projecte sorgeix de les ganes d’expressar i mostrar la realitat dels moviments socials molts cops amagada pels grans mitjans de comunicació. Cap de nosaltres ha cursat fotografia i tot el que sabem ho hem après al carrer amb l’ajuda de tots els companys fotoperiodistes. En la nostra curta experiència hem vist moltes actuacions policials que sempre hem volgut denunciar. Sempre hem procurat fer un fotoperiodisme ètic acord als nostres valors. 

L’equip

18 ANYS

18 ANYS

20 ANYS

L’objectiu

El nostre objectiu sempre ha estat informar i il·lustrar les diferents realitats dels moviments socials a Catalunya. Des de l’independentisme, com l’antifeixisme, l’anticapitalisme o el feminisme! En definitiva qualsevol moviment que lluita contra un opressor. Amb el pas del temps vam entendre que darrere una càmera podíem ajudar, no només documentant els moviments, sinó denunciant també males actuacions policials, agressions feixistes o altres injustícies que la premsa mediàtica no explica.

Entrevista a TV3 el 21/12/2018

Política de Privacitat
Utilizamos cookies para mejorar su experiencia al usar nuestro sitio web. Para obtener más información sobre las cookies que utilizamos y los datos que recopilamos, consulte nuestra Política de Privacitat.
Youtube
Permeto la reproducció de contingut de Youtube
Vimeo
Permeto la reproducció de contingut de Vimeo
Google Maps
Permeto la reproducció de contingut de Google
Spotify
Permeto la reproducció de contingut de Spotify
Sound Cloud
Permeto la reproducció de contingut de Sound
BOTIGA
Cart Overview